Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerde silahını kaybetmek

Rüyada askerde silahını kaybetmek

Rüyada askerde silahını kaybetmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ekmeğinin bereketleneceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına alamet eder.

Rüyada askerde silahını kaybetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada askerde silahını kaybetmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada silah kaybetmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahını kaybetmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Rüyada asker silahı görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına inanılır.

Rüyada elinde silahlı asker görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, verimin ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada asker olmak ve silah görmek birikim yapılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada silah asker görmek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada silahsız asker görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments