Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahsız asker görmek

Rüyada silahsız asker görmek

Rüyada silahsız asker görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada silahsız asker gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Rüyada asker olmak ve silah görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah asker görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada silahli askerler görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerde silahını kaybetmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Rüyada eli silahlı asker görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı asker olduğunu görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, koltuğunun da yükseleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına tabir olunur.

Rüyada askerden silah almak sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işarettir.

Rüyada asker silahı görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments