Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin boğazını sıkmak

Rüyada annenin boğazını sıkmak

Rüyada annenin boğazını sıkmak kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada annenin boğazını sıkmak aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini boğazını sıkmak üzüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, sevdiği kişileri çok üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına alamet eder.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments