Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak düşünmeden hareket edeceğine, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Herkesi kendi haline bırakıp, kendi amaçlarınız için zaman harcamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına delalettir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kadının boğazını sıkmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini boğazını sıkmak geçiminin zor hale geleceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kız çocuğunun olacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğazını sıkmak çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments