Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının boğazını sıkmak

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yaşam tecrübesi edineceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli düşünmek gerekiyor.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının boğazını sıkmak herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak bolluk içinde yaşanacağına, başarılarının tadına varacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada boğazı sıkmak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments