Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sizi yanıltabilirler.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak çevredeki insanlardan da destek alınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını sıkmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak planların sarkacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını sıkmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada boğazını sıkmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine inanılır.

Rüyada annenin boğazını sıkmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments