Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini boğazını sıkmak

Rüyada birini boğazını sıkmak

Rüyada birini boğazını sıkmak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, borcunun çok olacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada birini boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • İşleri lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada boğaz sıkmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin boğazını sıkmak sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, üzüntülerin daha da artacağına, aylık gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada boğazını sıkmak kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada şeytanın boğazını sıkmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, onu doyasıya yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments