Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının boğazını sıkmak

Rüyada başkasının boğazını sıkmak

Rüyada başkasının boğazını sıkmak çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, ödeme güçlü çekeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine delalettir.

Rüyada başkasının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Başka insanlarla birlikte üzülebileceğiniz acı bir olay yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir kadının boğazını sıkmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada boğazı sıkmak geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, önemli yerlere geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine yorulur.

Rüyada boğazını sıkmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada yılanın boğazını sıkmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işaret eder.

Rüyada bir insanın boğazını sıkmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin boğazını sıkmak gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments