Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının boğazını sıkmak

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen getmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak neşeli zamanların yaşanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin boğazını sıkmak elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet eder.

Rüyada boğazını sıkmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada birini boğazını sıkmak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bereketli bir döneme girileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına işarettir.

Rüyada boğazı sıkmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının boğazını sıkmak dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments