Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın boğazını sıkmak

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Tahmin etmediğiniz bir kişiden mektup veya telefon alırsanız sakın şaşırmayın.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine işaret eder.

Rüyada boğazını sıkmak maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı birinin boğazını sıkmak prestij sahibi olunacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada kadının boğazını sıkmak ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğazı sıkmak karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşın boğazını sıkmak kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments