Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin boğazını kesmek

Rüyada annenin boğazını kesmek

Rüyada annenin boğazını kesmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, içinin ferahlayacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri olayları sizin bakış açınızla görmeye zorlamanız gerekebilir.

Rüyada annesinin boğazını kesmek artık daha dikkatli davranacağına, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada annenin boğazını kesmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada adam boğazını kesmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments