Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin boğazını kesmek

Rüyada köpeğin boğazını kesmek

Rüyada köpeğin boğazını kesmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, işlerin artacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine delalettir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada köpek boğazı kesmek kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına işarettir.

Rüyada köpeğin boğazını kesmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada adam boğazını kesmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada kadının boğazını kesmek yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine işaret eder.

Rüyada eşinin boğazını kesmek zengin bir hayat süreceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına işaret eder.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına, ekmeğinin artacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının boğazını kesmek istediği noktalara geleceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments