Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bıçakla boğazını kesmek

Rüyada bıçakla boğazını kesmek

Rüyada bıçakla boğazını kesmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek gördüyseniz:

  • İstikrarsız ya da zik zaklı durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada bıçakla boğazı kesmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına işaret eder.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek yeni bir sosyal çevreye gireceğine, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek kazalardan ve belalardan korunacağına, dünya hayatında huzurlu olmaya, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine delalet eder.

Rüyada boğazına bıçak dayandığını görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, hasret gidereceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazına bıçak saplandığını görmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin boğazına bıçak saplamak hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments