Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesinin boğazını kesmek

Rüyada annesinin boğazını kesmek

Rüyada annesinin boğazını kesmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sözleri tutulacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, güzelliklere rast gelineceğine, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Rüyada annenin boğazını kesmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, iyiliğe ve güzelliğe, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin boğazını kesmek fakir fukaraya yardım edeceğine, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek yönetici makamına geleceğine, ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına işarettir.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, en yüksek makamlara oturacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine işarettir.

Rüyada boğaz kesmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına inanılır.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments