Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu boğazını kesmek

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek ömrünün de uzun olacağına, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemenizde fayda var.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunun boğazını kesmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kendi çocuğunun boğazını kesmek üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun boğazını kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, çekilen acıların unutulacağına yorulur.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızın boğazını kesmek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bir kadının boğazını kesmek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments