Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişinin boğazını kesmek

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aksiliklerin yaşanacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz yakınlarınızla olan ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Rüyada bir kişinin boğazını kesmek kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kızının boğazını kesmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğazından kesmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına yorulmaktadır.

Rüyada bıçakla boğaz kesmek bazı şeylerin ortaya çıkacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, planlarının bozulacağına delalet eder.

Rüyada insanı boğazından kesmek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin boğazını kesmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada adamın boğazını kesmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, sevdiğini söyleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments