Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adam boğazını kesmek

Rüyada adam boğazını kesmek

Rüyada adam boğazını kesmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, razı geleceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada adam boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere veya çelişkili durumlara farklı bir gözle bakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada adam boğazını kesmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Rüyada boğazını keserek adam öldürmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, ileri gideceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada bebeğin boğazını kesmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalettir.

Rüyada babasının boğazını kesmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adamın boğazını kesmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada oğlunun boğazını kesmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin boğazını kesmek başarısının düşeceğine, aile hayatında sevinileceğine, stresin ve üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin boğazını kesmek kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, şaşkın olacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments