Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın boğazını kesmek

Rüyada düşmanın boğazını kesmek

Rüyada düşmanın boğazını kesmek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına delalet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak büyük bir aşk yaşayacağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada insanın boğazını kesmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada kadın boğazı kesmek bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine delalettir.

Rüyada kadının boğazını kesmek bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet eder.

Rüyada insanı boğazından kesmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments