Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kurbağa görmek

Rüyada elinde kurbağa görmek

Rüyada elinde kurbağa görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kurbağa gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınızda ya da yöntemlerinizde köklü değişiklikler yapmaya zorlanabilirsiniz.

Rüyada elinde kurbağa görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine delalettir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada kocaman kurbağa görmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, parasız günler geçireceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada büyük bir kurbağa görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, de elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kurbağası görmek makam edineceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağa yakalamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments