Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kaplumbağa ve kurbağa görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada üstünde kurbağa görmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kurbağa görmek hastalanacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada büyük kurbağa görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, yardımcı olmayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbağadan kaçmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine delalet eder.

Rüyada ölü kurbağa görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments