Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini gördüyseniz:

  • Kimseye hayır diyememeniz, size güvenen veya tavsiyelerinize ihtiyacı olan kişilerin fazlalığı zamanınızı azaltıyor.

Rüyada yılanın kurbağa yediğini görmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada birinin kurbağa yediğini görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada çiğ kurbağa yediğini görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına işarettir.

Rüyada kurbağa yediğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılanın yumurta yediğini görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere alamet eder.

Rüyada yılanın balığı yediğini görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments