Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman kurbağa görmek

Rüyada kocaman kurbağa görmek

Rüyada kocaman kurbağa görmek önemli işlere imza atacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman kurbağa gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapabilmek veya hayatınızın bazı alanlarını düzenleyebilmek için doğru yerde bulunuyorsunuz.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine delalettir.

Rüyada kocaman kurbağa görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada üzerinde kurbağa görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kurbağa görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada kurbağaya basmak kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına delalet eder.

Rüyada iri kurbağa görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada kurbağa pişirmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments