Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kurbağası görmek

Rüyada su kurbağası görmek

Rüyada su kurbağası görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, şifa ve ilaç bulacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada su kurbağası gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Rüyada temiz su içinde kurbağa görmek akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada su içinde kurbağa görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine yorulur.

Rüyada su ve kurbağa görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine işaret eder.

Rüyada su kurbağası görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, büyük bir servete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başında kurbağa görmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurbağa yakalamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kişinin bundan zarar göreceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments