Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbağa yakalamak

Rüyada kurbağa yakalamak

Rüyada kurbağa yakalamak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurbağa yakalamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümler üretmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kurbağa yakalamak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve kurbağa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, güzel bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada denizde kurbağa görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada renkli kurbağa görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine delalettir.

Rüyada kurbağa topluluğu görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine yorulur.

Rüyada hamile kurbağa görmek elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına inanılır.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments