Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kesikler görmek

Rüyada elinde kesikler görmek

Rüyada elinde kesikler görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalettir.

Rüyada elinde kesikler gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada el kesiği görmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada el kesikliği görmek zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Rüyada elinde kesikler görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kavgaların biteceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada jilet kesiği görmek sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda kesikler görmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında kesikler görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada parmak kesiği görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kesikler görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments