Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak kesiği görmek

Rüyada parmak kesiği görmek

Rüyada parmak kesiği görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada parmak kesiği gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi, sizin işinize veya ilişkilerinize karışan kişiler nedeniyle problemler yaşanabilir.

Rüyada parmak kesiği görmek sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine inanılır.

Rüyada jilet kesiği görmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına delalet eder.

Rüyada bıçak kesiği görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada elinde kesikler görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada vücudunda kesikler görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalettir.

Rüyada tırnak kesiği görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına tabir olunur.

Rüyada süt kesiği görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünde kesikler görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments