Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kesiği görmek

Rüyada el kesiği görmek

Rüyada el kesiği görmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada el kesiği gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Rüyada elinde kesikler görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hasretin biteceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kesikliği görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına işaret eder.

Rüyada el kesiği görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada jilet kesiği görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada cam kesikleri görmek çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına tabir olunur.

Rüyada karnında kesikler görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada süt kesiği görmek hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sonradan da çok üzüleceğine, şen kahkahalar atacağına işaret eder.

Rüyada kolunda kesikler görmek hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments