Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünde kesikler görmek

Rüyada yüzünde kesikler görmek

Rüyada yüzünde kesikler görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, sabit geliri olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünde kesikler gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Rüyada yüzünde kesikler görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntıların azalacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada vücudunda kesikler görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cam kesikleri görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, mal ve mülk sahibi olmaya, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tırnak kesiği görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Rüyada süt kesiği görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine işarettir.

Rüyada kolunda kesikler görmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işarettir.

Rüyada jilet kesiği görmek atılan adımların zarar getireceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde kesikler görmek yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments