Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jilet kesiği görmek

Rüyada jilet kesiği görmek

Rüyada jilet kesiği görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, afiyette giden düzeninden olacağına işarettir.

Rüyada jilet kesiği gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Rüyada jilet kesiği görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada elinde kesikler görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına alamet eder.

Rüyada el kesiği görmek herkesin şaşırtılacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yüzünde kesikler görmek sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda kesikler görmek gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, makam ve rızık sağlayacağına inanılır.

Rüyada karnında kesikler görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, sözlerinden çıkmayacağına, fakirliğinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçak kesiği görmek borçlarının hafifleyeceğine, büyük bir üne sahip olunacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada parmak kesiği görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Gül kaya

Rüyamda baş parmağımdan yarım jilet çıktı