Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el kesikliği görmek

Rüyada el kesikliği görmek

Rüyada el kesikliği görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına delalet eder.

Rüyada el kesikliği gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada elinde kesikler görmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kesikliği görmek rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına, işlerin bir anda azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada el kesiği görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudunda kesikler görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada karnında kesikler görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kendini bunu başaracağına tabir olunur.

Rüyada parmak kesiği görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tırnak kesiği görmek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalet eder.

Rüyada jilet kesiği görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments