Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda kesikler görmek

Rüyada vücudunda kesikler görmek

Rüyada vücudunda kesikler görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, haklılığının anlaşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine rivayet eder.

Rüyada vücudunda kesikler gördüyseniz:

  • Uzun bir yolculuk planlamanız mümkündür.

Rüyada vücudunda kesikler görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde kesikler görmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına tabir olunur.

Rüyada bıçak kesiği görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, inancının zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el kesiği görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulur.

Rüyada süt kesiği görmek büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el kesikliği görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada jilet kesiği görmek çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, ailesini utandırmayacağına işaret eder.

Rüyada parmak kesiği görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments