Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında kesikler görmek

Rüyada karnında kesikler görmek

Rüyada karnında kesikler görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında kesikler gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vaz geçebilirsiniz.

Rüyada karnında kesikler görmek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet eder.

Rüyada tırnak kesiği görmek kazancının eksilmeyeceğine, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına inanılır.

Rüyada vücudunda kesikler görmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak kesiği görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, kafasını rahatlatacağına, şansın yüze güleceğine işaret eder.

Rüyada el kesiği görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, ondan kazanç elde edeceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada jilet kesiği görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde kesikler görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada süt kesiği görmek bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments