Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde kelepçe görmek

Rüyada elinde kelepçe görmek

Rüyada elinde kelepçe görmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, sorunların çabucak halledileceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kelepçe gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, insanlara öncülük edeceğine, böylece hayatından memnun olacağına delalet eder.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, günahtan temizlenmeye tabir olunur.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek hayallerindeki insanla karşılaşacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada elinde kelepçe görmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına delalet eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine yorulur.

Rüyada elleri kelepçeli görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments