Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek zarar edilen işlerin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, bereketli ve hayırlı olacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek yeni bir eve sahip olunacağına, kendisini mutsuz edeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek işlerinde başarı elde edeceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, bütçesinin küçüleceğine işarettir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments