Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini kelepçeli görmek

Rüyada ellerini kelepçeli görmek

Rüyada ellerini kelepçeli görmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, büyük kazanç elde edileceğine, yakın çevresine fikir danışacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine, sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Rüyada ellerini kelepçeli gördüyseniz:

  • Yeni teklifler alabilir, maddi anlamda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada elleri kelepçelenmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerini kelepçeli görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada elleri kelepçeli görmek çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çekilen acıların unutulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, hileye, fesada bulaşacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada eli kelepçeli görmek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments