Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini kelepçeli görmek

Rüyada elini kelepçeli görmek

Rüyada elini kelepçeli görmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, makam ve rütbe edineceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sonunda mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini kelepçeli gördüyseniz:

  • Zihinsel olarak ise oldukça güçlüsünüz.

Rüyada kendi elini kelepçeli görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, saygınlığının artacağına alamet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada eli kelepçeli birini görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, her geçen gün başarıların artacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret eder.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek üzüntülü günler yaşanacağına, para pul sahibi olacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments