Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elleri kelepçeli görmek

Rüyada elleri kelepçeli görmek

Rüyada elleri kelepçeli görmek yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, zorluklarının son bulacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine işarettir.

Rüyada elleri kelepçeli gördüyseniz:

  • Sorumluluk almanız gereken konular daha da fazlalaşabilir.

Rüyada elini kelepçeli görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, kişinin yaşamının değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçelenmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek onun iyi olduğunu öğreneceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına delalettir.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet eder.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments