Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli kelepçeli adam görmek

Rüyada eli kelepçeli adam görmek

Rüyada eli kelepçeli adam görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, kötü sözler duylacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına inanılır.

Rüyada eli kelepçeli adam gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işaret eder.

Rüyada kelepçeli adam görmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulur.

Rüyada eli kelepçeli görmek içsel güvensizliklerinize, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada birini elleri kelepçeli görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet eder.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek hasretin biteceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments