Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, eline geçen malları tutamayacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada başkası tarafından fotoğraf çekilmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, durgun giden işlerin açılacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına işaret eder.

Rüyada çekilmiş fotoğraf görmek büyük üzüntüler olacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada fotoğrafı çekilmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğraf çekildiğini görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada fotoğrafını çekildiğini görmek ticaretinin büyüyeceğine, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çekilmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekilmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza tabir olunur.

Rüyada kendi fotoğrafının çekildiğini görmek gittiği yolda yalnız kalacağına, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments