Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, aradığı kişiyi bulacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çektirmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgili fotoğrafını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekilmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, sevindirici şeyler duymaya işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına rivayet eder.

Rüyada köpekle fotoğraf çektirmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments