Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kazancının daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Evde ihmal ettiğiniz veya hayal ettiğiniz değişiklikleri yerine getirebilir.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada fare tuttuğunu görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, dinini yaşayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkeğin elini tuttuğunu görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına inanılır.

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, adının yayılacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin elini tuttuğunu görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek mal ve para biriktireceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments