Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada birinin elini tuttuğunu görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada birinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarılı olmak için atacağınız adımlar istediğiniz sonuçları getirmeyebilir.

Rüyada birinin elini tutmaya çalışmak ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına işaret eder.

Rüyada elinde balık tuttuğunu görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına inanılır.

Rüyada eşinin başkasının elini tuttuğunu görmek galibiyetlerinin artacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tuttuğunu görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kadının elini tuttuğunu görmek insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, prestij kaybı yaşanacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada el tuttuğunu görmek yeni bir iş bulacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments