Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare tuttuğunu görmek

Rüyada fare tuttuğunu görmek

Rüyada fare tuttuğunu görmek kazancının da artacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, böylece yüzünün güleceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare tuttuğunu gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada elinde fare tuttuğunu görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, çok kötü günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada fare tuttuğunu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, yenileceğine yorulur.

Rüyada kedinin fare tuttuğunu görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, borçlarının ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuttuğu takımın yenildiğini görmek faturalarını ödeyemez olacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, itibarın sarsılacağına alamet eder.

Rüyada başkalarının oruç tuttuğunu görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ünlü birinin elini tuttuğunu görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak büyük bir kavgaya tutuşacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet eder.

Rüyada birinin ışık tuttuğunu görmek adının yayılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments