Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmanın yollarını arayabilir veya yaratıcı işlerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, kazancın katlanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, büyük kazançlar getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin insanla el ele tutuşmak hayatının düzene gireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği insanın elini tutmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments