Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek yanlış seçimler yapacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, güzel huylarının değişeceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, büyük üzüntüler olacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına rivayet eder.

Rüyada aşık olduğun kişinin elini tuttuğunu görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada sevdiği insanın elini tuttuğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin başkasının elini tuttuğunu görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin elini tuttuğunu görmek ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tuttuğunu görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments