Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, şansının ve bahtının döneceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sigorta sayılabilecek garantileriniz olmasa da, mantıklı ölçüde ilerleme zamanı.Hırslı çalışmalarınızın olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, takdir görecek pek çok iş yapacağına inanılır.

Rüyada bacağı kesilmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada bacak kesilmesi görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin bacağının kesildiğini görmek kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalet eder.

Rüyada bacakları kesilmek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine alamet eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments