Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın kesildiğini görmek

Rüyada bacağın kesildiğini görmek

Rüyada bacağın kesildiğini görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına inanılır.

Rüyada bacağın kesildiğini gördüyseniz:

  • Aşktaki üzüntülerinizi unutmanızda size destek olacak.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, ticarette yol katedeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, yeni işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının kesilmesini görmek haksızlıklara maruz kalınacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, başına türlü belalar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının bacaklarının kesildiğini görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının kesildiğini görmek duaların kabul olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments