Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının kesileceğini görmek

Rüyada bacağının kesileceğini görmek

Rüyada bacağının kesileceğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, yeni adımlar atacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının kesileceğini gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada birinin bacağının kesildiğini görmek maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulur.

Rüyada bir bacağının kesildiğini görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı kesilmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları kesilmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek övgü dolu sözler duyacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına delalet eder.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments