Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kesilmesi görmek

Rüyada bacak kesilmesi görmek

Rüyada bacak kesilmesi görmek hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, işin sonunda da başarıyı ve zenginliği yakalayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına yorulur.

Rüyada bacak kesilmesi gördüyseniz:

  • Olan biteni tam olarak anlayabilmek için zaman istemelisiniz.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek örnek insan olacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine alamet eder.

Rüyada insanın bacağının kesildiğini görmek maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacak kesilmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada başkasının bacağının kesildiğini görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Rüyada bacakları kesilmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bacağın kesildiğini görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek ferahlayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, işlerinde önemli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments