Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bacağının kesildiğini görmek

Rüyada bacağının kesildiğini görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işarettir.

Rüyada bacağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada bacak kesilmesi görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada annenin bacağının kesildiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerdeki karın artacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları kesilmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin bacağının kesildiğini görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, işiyle nam salacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının bacağının kesildiğini görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada bacaklarını kesildiğini görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, başarılı adımlar atılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada birinin bacaklarının kesildiğini görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağının kesileceğini görmek imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, gelirinin de artmayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments